high quality service affordable prices rapid project turnaround quotes sent within 1 hour
Phone: +44(0)118 958 4934

Matinee Blog

Know Your Slang? Quiz Answers here…

We hope you enjoyed doing our Know Your Slang? quiz, we certainly received lots of great feedback!

Most people seemed to score 7/10 which is a great effort and many of you have been asking where you went wrong so we’ve compiled this blog to give you the answers…

Question 1. Australian

Answer: He wants to go camping in the middle of nowhere!

Question 2.  Geordie

Answer: I’m so hungry, let’s go see if mum has made dinner!

Question 3. Scouse

Answer: I’m getting angry!

Question 4. American

Answer: I need to postpone.

Question 5. Yorkshire

Answer: That’s a surprise!

Question 6. Scottish

Answer: It’s your own fault!

Question 7. Cockney

Answer: I’m tired, I’m going to bed.

Question 8.  Staines

Answer: He just insulted you!

Question 9. Irish

Answer: I’m starving!

Question 10. Welsh

Answer: Let’s go, it’s only a little rain!